Абонирайте се сега,

за да получавате оферти за нашите

НЕВЕРОЯТНИ ПРОМОЦИИ!

BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Караньотов и Ducati водят с 4 точки пред Чой преди финалния кръг от РШ по мотоциклетизъм на писта

Припомняме, че няколко дни преди старта пилотът с №79 претърпя инцидент по време на тренировка на пистата „Сапарева баня“, вследствие на което се появиха и доста технически проблеми по неговото Panigale. Все пак Караньотов не се отказа и типично в негов стил потегли плътно след Мартин Чой (EKO BMW Racing Tea, BMW) в клас SBK. В третата обиколка обаче мотоциклетът му започна да гасне, което доведе до загуба на няколко позиции. В крайна сметка, пилотът на Overdrive Racing успя да продължи състезанието, да навакса забавянето и дори да финишира на второто място в Grand Prix Bulgaria, като по този начин добави още 20 точки за генералното класиране и запази лидерството си в шампионата. Победата грабна Чой, а подиумът допълни Петър Въжаров (МСК Ридо Самоков, Honda).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
След третата обиколка имах технически проблем с мотора. Започна да гасне в най-проблемните места. Извинявам се на конкурентите за проблемите, които им създадох, специално на момчетата в клас 600. Създадох предпоставка за големи опасности. Извинявам се на Пламен, Паскота, Сашо, Милен, Въжаров, Гиса. Не е по моя вина, това бе проблем с мотора и можеше да доведе до много сериозно падане, но се радвам, че всичко е наред. Малко ме е яд, защото все още не можем да намерим причината. Искам да поздравя Мартин Чой за победата и да благодаря на всички, които ме подкрепят, а именно:
 
 
Така, кръг преди финала на Републиканския шампионат по мотоциклетизъм Ангел Караньотов и Ducati са начело във временното генерално класиране с общ актив от 130 точки и 4 точки аванс пред Чой.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари